Τρόποι αποστολής

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX  (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία παράδοσης που καταχωρήθηκαν στη φόρμα δεν είναι σωστά, το www.harharishoes.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας και εκτός Ελλάδας γίνονται με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX.


Έξοδα αποστολης

Οι αποστολές παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνονται δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει το ποσό των 50€ (ευρώ). Στις παραγγελίες αξίας κάτω των 50€ (ευρώ)  θα υπάρχει επιβάρυνση 3€ (ευρώ) ως έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα αποστολής των παραγγελιών στο εξωτερικό θα επιβαρύνουν τον πελάτη και υπολογίζονται (σε ευρώ) βάσει του σχετικού τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX, ανάλογα με την χώρα προορισμού και το βάρος των εμπορευμάτων της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, η αξία των μεταφορικών εμφανίζεται στον πελάτη πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Οι αποστολές παραγγελιών στην Κύπρο γίνονται δωρεάν, εφόσον η αξία της παραγγελίας είναι ίση ή υπερβαίνει το ποσό των 80 (ευρώ). Στις παραγγελίες αξίας κάτω των 80    (ευρώ)  θα    επιβαρύνουν   τον   πελάτη   και   υπολογίζονται   (σε ευρώ)   βάσει   του   σχετικού  τιμοκαταλόγου της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών SPEEDEX, ανάλογα με το βάρος των εμπορευμάτων της παραγγελίας. Σε αυτή την περίπτωση, η αξία των μεταφορικών εμφανίζεται στον πελάτη πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.


ΕΛΛΑΔΑ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω της εταιρείας courier SPEEDEX στην πόρτα σας.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50   – 0.00€

Άμεση παράδοση από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

 

ΚΥΠΡΟΣ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω της εταιρείας courier SPEEDEX στην πόρτα σας.

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 80 – 0.00€

Ισχύουν επίσης:
α) Τα προϊόντα παραδίδονται στην Κύπρο σε 7 – 12 ημέρες.
β) Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΕΥΡΩΠΗ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω της εταιρείας courier SPEEDEX στην πόρτα σας.

Έξοδα αποστολής– 20.00€

Ισχύουν επίσης:
α) Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.


Χρόνος παράδοσης της παραγγελίας

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, αργιών και γενικών απεργιών.

Η παράδοση των εμπορευμάτων θα διενεργείται εντός 2 έως 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της από μέρους μας λήψης της παραγγελίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων.

Οι παραδόσεις γίνονται κατά τις ώρες παράδοσης της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους μέσω του κωδικού αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών, που θα κοινοποιείται στο ενημερωτικό e-mail επιβεβαίωσης αποστολής της παραγγελίας από το www.harharishoes.gr  που θα αποστέλλεται στον πελάτη.

Σε περίπτωση αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, για την διασφάλιση του κατόχου της, η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυτοπροσώπως στον αγοραστή/κάτοχο της κάρτας με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου και της πιστωτικής κάρτας. Εναλλακτικά, μπορεί να παραλάβει την παραγγελία σας, τρίτο οριζόμενο από εσάς πρόσωπο επιδεικνύοντας έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς καθώς και αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η επιχείρησή μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έγκαιρη και προσήκουσα παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται μέσω του www.harharishoes.gr , ωστόσο διατηρούμε την επιφύλαξη ότι η παράδοση της παραγγελίας σας δύναται να καθυστερήσει σε περίπτωση, ενδεικτικά αναφερόμενες, που (α) διαπιστώθηκε ότι το προϊόν κατά τον ποιοτικό έλεγχο έχει ελάττωμα και πρέπει να βρεθεί προϊόν αντικατάστασης (β) υφίσταται γεγονός ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, ή κάθε άλλο γεγονός έξω από τη σφαίρα επιρροής και ελέγχου μας το οποίο δύναται να επηρεάσει τη μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας, (γ) υπάρχει έλλειψη επαρκούς αποθέματος (stock).