Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο www.harharishoes.gr με έναν από τους εξής τρόπους πληρωμής:

  1. Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη Κάρτα – Έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα harharishoes.gr με την χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας. Η χρέωση της κάρτας πραγματοποιείται κατόπιν ελέγχου της εγκυρότητάς της, πιστοποίησης των στοιχείων της και της διαθεσιμότητας υπολοίπου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η συναλλαγή από την τράπεζα, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω καρτών γίνονται στο ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

2.Αντικαταβολή – Μέσω του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής, πρέπει να καταβάλλετε την αντίστοιχη αξία των εμπορευμάτων της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή τους από την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή προσφέρεται σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παραδόσεις εμπορευμάτων εντός Ελλάδας. Tο κόστος για την υπηρεσία της αντικαταβολής είναι 3 € για αποστολές εντός Ελλάδας.

3.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό – Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας καταθέτοντας το τελικό ποσό σε κάποια από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες. Τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.Στην περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής παρακαλούμε να συμπληρώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας στο πεδίο «αιτιολογία» κατά την κατάθεση.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός  Λογαριασμού:  201/710623-81

IBAN:  GR1601102010000020171062381

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  ΧΑΡΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το       αντίγραφο της κατάθεσης με email στο info@harharishoes.gr

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού:  6660 – 138325 – 999

ΙΒΑΝ:  GR59 0171 6600 0066 6013 8325 999

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  ΧΑΡΧΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε να μας αποστείλετε το       αντίγραφο της κατάθεσης με email στο info@harharishoes.gr

Ο τρόπος πληρωμής επιλέγεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχθεί μετά την ολοκλήρωσή της.

Οι τηλεφωνικές παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο με αντικαταβολή.